Van den Brom: Ik zie kansen tegen Málaga

Van den Brom: "Ik zie kansen tegen Málaga"

03-10-2012 07:26

"Ik zie kansen tegen Málaga en heb vertrouwen in een goed resultaat", vertelt Van den Brom aan Sporza. "Dat vertrouwen breng ik over naar de ploeg. Het geloof in een goede afloop is groot, maar we mogen niet vergeten dat Málaga een goede voetballende ploeg is met heel veel ervaring", waarschuwt de Nederlandse oefenmeester.

Hoewel Málaga op dreef is, heeft Van den Brom geen schrik van de Spanjaarden. "Ik ben nooit bang van een ploeg. Je moet altijd uitgaan van je eigen sterkte. Ik heb wel heel veel respect voor Málaga. Het elftal zit goed in elkaar. Ze hebben ervaren verdedigers, een middenveld met goede voetballers en een aanval die de tegenstander pijn kan doen."

Van den Brom heeft woensdagavond een basisplaats in petto voor Bram Nuytinck. Hij vormt met Cheikhou Kouyaté het verdedigende koppel. "We boeken vooruitgang", zegt laatstgenoemde over de samenwerking met de Nederlander. "Bram is sterk in de duels. Met Silvio achter ons kunnen we ook rekenen op de beste keeper van het land."

Málaga is de huidige nummer drie van Spanje. De ploeg verloor nog geen wedstrijd en boekte in de Champions League al een overtuigende zege op Zenit Sint-Petersburg (3-0).