Narsingh: Lijn van Oranje doortrekken naar PSV

Narsingh: "Lijn van Oranje doortrekken naar PSV"

19-10-2012 23:18
15

Na overwinning op Andorra (3-0) en Roemenië (1-4) richtte Narsingh het vizier weer op PSV, dat zaterdag speelt tegen Willem II. "Het is niet moeilijk om de knop weer om te zetten. Ik ben gebrand om het ook hier weer te laten zien. Je wilt voor de overwinning gaan en we hebben ook scherp getraind. We zijn er klaar voor. Ik heb een goede week achter de rug."

"In de eerste wedstrijd kreeg ik rust, dus dat was wel lekker voor mij want ik speel nu wel veel wedstrijden natuurlijk. De tweede wedstrijd hebben we gewonnen en heb ik een assist gegeven, dus dat geeft een lekker gevoel", vervolgde Narsingh tegen de NOS. "Natuurlijk is dat goed voor het zelfvertrouwen, maar ik heb sowieso wel vertrouwen in mezelf. Ik weet wat ik kan en ik wil de lijn nu doortrekken bij PSV."

Toch beseft Narsingh, die in de zomer voor vier miljoen euro overkwam van sc Heerenveen, dat hij zich moet verbeteren bij PSV. Mijn rendement moet omhoog bij PSV, ik heb pas één assist terwijl ik er al meer had kunnen hebben. Bij het Nederlands elftal heb ik eigenlijk elke wedstrijd wel een assist of een doelpunt, dus dat wil ik hier ook laten zien."

Volgens de rechtsbuiten zijn er duidelijke redenen voor zijn grillige prestatiecurve bij PSV. "Ik moet mezelf aanpassen, zit bij een nieuwe club en moet nog even wennen aan de speelstijl. Maar ik denk wel dat het steeds beter gaat, ik begin mijn acties te maken. In de laatste twee
wedstrijden tegen Napoli en NAC heb ik het laten zien, denk ik. De assists en de doelpunten komen vanzelf wel."