Ferguson en Ferdinand praten 't-shirt-rel' uit

Ferguson en Ferdinand praten 't-shirt-rel' uit

22-10-2012 16:49
3

De manager van The Red Devils voelde zich voor schut gezet door Ferdinand. Zondag hebben beide heren om de tafel gezeten, meldt Ferguson aan Sky Sports. "Ik geloof dat hij vond dat ik er met hem over had moeten spreken", aldus Ferguson. "Als ik dat had gedaan, was er geen probleem geweest."

"Mijn advies aan hem was dat de spelersvakbond (PFA) in dit soort zaken belangrijker is dan een individu", aldus Ferguson. "Uiteindelijk was het een communicatieprobleem. Als een manager is het niet fijn om genegeerd te worden. Daarom was ik zaterdag zo boos. Maar de situatie is nu opgelost. We gaan weer verder."

Ferdinand weigerde het shirt overigens te dragen omdat dergelijke acties in zijn ogen geen nut hebben. Recentelijk werd zijn broer Anton Ferdinand (QPR) door John Terry (Chelsea) racistisch bejegend.

Toeval of niet, Ferdinand krijgt tijdens de Champions League-wedstrijd tegen SC Braga rust. Datzelfde geldt voor Patrice Evra. Komend weekend speelt Man Utd tegen koploper Chelsea en Ferguson wil het duo daarom midweeks sparen.