'Anzhi overtreft elk megabod op Sneijder'
Russische club verwacht concurrentie Manchester United

'Anzhi overtreft elk megabod op Sneijder'

13-11-2012 10:47

Dat schrijft de Russische krant Izvestia. Anzhi weet dat Sneijder het liefst naar een andere Europese topclub vertrekt en daarom is het bereid veel geld uit te geven voor de Nederlander. De club uit Dagestan is van plan elk bod van een Europese topclub, als dat er komt, te overtreffen.

Anzhi rekent op stevige concurrentie van Manchester United, dat in een eerdere fase al belangstelling toonde voor Sneijder. Toen wilde Inter niet meewerken, maar inmiddels liggen de zaken anders. Inter moet namelijk zijn kosten omlaagbrengen met het oog op de financial fairplay-regels die volgend seizoen ingaan en Sneijder is de absolute topverdiener bij de club.

Inter bood Sneijder daarom onlangs een nieuw contract aan, waarbij zijn salaris lager zou komen te liggen dan nu. Dat voorstel werd door de Nederlander geweigerd, waardoor een gedwongen vertrek uit Milaan een reële mogelijkheid lijkt.

Overigens verwacht Anzhi op korte termijn met Liverpool een akkoord te bereiken over de verkoop van spits Lacina Traoré.