Sportieve malheur Excelsior doet Koeman schrikken
Van Geel: "Ze zeggen dat de situatie zich ten goede zal keren"

Sportieve malheur Excelsior doet Koeman schrikken

22-11-2012 13:38

Feyenoord en Excelsior werken reeds jaren nauw samen. Twee spelers van de Stadionclub komen dit seizoen op huurbasis uit voor de Kralingers: Elvis Manu en Matthew Steenvoorden. De sportieve malheur van Excelsior zit Feyenoord-trainer Ronald Koeman niet lekker. "Daar schrik ik wel van", reageert Koeman tegenover Voetbal International.

"We hebben het liefst dat onze jongens daar op een zo hoog mogelijk niveau spelen", gaat Koeman verder. Door de tegenvallende sportieve prestaties wordt het volgens Feyenoord-directeur Martin van Geel moeilijker om spelers bij de Kralingers te stallen. "Want daarvoor heb je drie partijen nodig", zegt Van Geel in het magazine.

"De twee clubs en de speler zelf. Ik kan me voorstellen dat die liever boven in de Jupiler League voetbalt of in de Eredivisie. We praten regelmatig met algemeen directeur Ferry de Haan en commercieel directeur Wouter Gudde. Zij zeggen dat de situatie zich ten goede zal keren en als zij dat zeggen, dan houden wij ons daar aan vast", aldus Van Geel.