Barakat: PSV waarschijnlijk iets te sterk
Amsterdammer stuit met Thaise werkgever op Eindhovenaren

Barakat: "PSV waarschijnlijk iets te sterk"

08-01-2013 06:53
4

"Ik verwacht een leuk duel en hoewel het vriendschappelijk is willen we wel winnen. PSV is waarschijnlijk iets te sterk, maar het is een uitdaging voor ons of we ons staande kunnen houden. Wij zijn een stabiele club en willen overal het spel maken, je kunt ons wat dat betreft misschien wel vergelijken met PEC Zwolle. De achterban van Muang Thong United is echter veel groter. Qua populariteit zijn wij het Ajax of PSV van Thailand", aldus Barakat tegenover VoetbalPrimeur.

Wedden

Meer odds

Mensen binnen en rondom de club leven al weken toe naar de confrontatie met de lijstaanvoerder van de Eredivisie. "Het is echt een wedstrijd om naar uit te kijken tegen een echte topclub. Het leeft hier enorm want men ziet PSV hier als een grote internationale topclub en die komen niet dagelijks langs. Het is helemaal uitverkocht en ik zie ook nog eens een paar oude bekenden, dus allemaal erg leuk."

Barakat wist het voorgaande seizoen met Muang Thong United beslag te leggen op de landstitel. De Amsterdammer (30) kwam in het verleden uit voor onder andere NAC Breda, FC Eindhoven, SC Cambuur, FC Den Bosch en FC Baku.