Saponara naar Milan, Kaká zet deur open
Braziliaan wil voor minder salaris terug naar San Siro

Saponara naar Milan, Kaká zet deur open

17-01-2013 12:39

Saponara was deels eigendom van Parma en deels van Serie B-club Empoli, waar hij nu voor het derde seizoen op rij speelt. Milan heeft voor ongeveer vier miljoen euro de helft van de transferrechten van de 21-jarige aanvaller overgenomen.

"Een ontmoeting met Milan was niet nodig. Een telefoongesprek was genoeg", onthult algemeen directeur Pietro Leonardi van Parma aan Sport Italia. "Saponara meldt zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij Milan, maar wij blijven co-eigenaar van de speler."

Kaká
Ondertussen heeft Real Madrid-middenvelder Kaká de deur voor een terugkeer naar zijn oude club opengezet, ook al verkondigde vice-president Adriano Galliani woensdag dat de Braziliaan onmogelijk te halen was. Kaká verdient simpelweg te veel voor Milan, maar de voormalig wereldvoetballer van het jaar denkt er zelf anders over. De aanvallende middenvelder zou ook voor minder geld willen gaan spelen.

"Een toekomst bij Milan? Ik heb een contract bij Real, maar de huidige situatie is voor beide niet goed", zei hij tegen Sky Sport Italia. "De twee clubs zouden tot een akkoord moeten komen. Ik ben Milan nog steeds zeer dankbaar, ik houd van de stad en heb er nog veel vrienden. Ik sta open voor elke oplossing en dat ik heb ook aan Real Madrid verteld."