Van der Velden en NEC: Thailand niet concreet
"Dit zijn de mechanismen in het profvoetbal"

Van der Velden en NEC: Thailand niet concreet

21-01-2013 13:14
1

De voetballer in kwestie zelf, laat aan De Gelderlander weten zelf niet met de Thaise club gesproken te hebben. "Ik heb nog niemand gesproken. De interesse is mij slechts ter ore gekomen. Via mijn zaakwaarnemer. Meer kan ik er niet over zeggen", aldus Van der Velden in de krant. NEC ontving nog geen officieel bod van Insee Police United.

NEC wil de interesse nog niet concreet noemen. "Dit zijn de mechanismen in het profvoetbal. Er is interesse en dan wordt dat eenmaal gemeld. Nu via de zaakwaarnemer van Nick van der Velden. Voor mij is een club pas concreet als die zich meldt per mail of fax bij NEC en dan bereid is te komen met een voorstel", aldus technisch directeur Carlos Aalbers tegenover het dagblad.

Een aanbod ontving NEC dus nog niet, Aalbers en de club wachten af. "Aangezien ik dit soort verhalen in transferperiodes nogal vaak hoor, wacht ik het allemaal rustig af. Of Van der Velden in de verkoop gaat, kan ik niet zeggen. NEC is wel bereid om serieus te handelen. Maar dat geldt voor elke speler."