Bradford in dromenland, pijn bij Villa

Bradford in dromenland, pijn bij Villa

23-01-2013 10:15
0

Bradford City verloor dinsdag weliswaar met 2-1, maar na de eerdere 3-1 zege was dat voldoende om de finale te bereiken.  "Het is een dromenland", reageerde Parkinson tegen Sky Sports. "We zeiden dat we een kans hadden om historie te schrijven en dat hebben we gedaan. De jongens waren absoluut fantastisch en wat het betekent voor de club en de stad: dat is enorm."

De Bantams spelen de eindstrijd op 24 februari op Wembley tegen Swansea City of Chelsea. Ondanks het uitschakelen van Wigan Atheltic, Arsenal en nu Villa, wilde Parkinson nog niets weten over het omhoog houden van de beker. "Dat gaat iets te ver, maar om naar Wembley te gaan is geweldig voor ons", zei de trainer. "Deze jongens zullen nog jaren herinnerd worden in de historie van Bradford City."

Aston Villa
In het kamp van Aston Villa waren de druiven bijzonder zuur. Manager Paul Lambert gaf aan dat hij door zal vechten als eindverantwoordelijke, maar zat na het mislopen van de finale wel in zak en as. "Ik ben ontdaan, gepijnigd, teleurgesteld, alles", sprak hij met de BBC. "Je kunt nu gaan liggen of gaan vechten. Ik kom er vechtend uit."

"We zullen nooit in onze hele carrière een betere kans op het bereiken van een bekerfinale hebben", voegde Lambert toe. "Ik herhaal niet wat er in de kleedkamer gezegd is, maar het doet iedereen pijn. Ze doen er misschien tien of twaalf jaar over om er weer zo dichtbij te zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie