Marca slaat terug naar Pérez: 'Wij liegen niet'
Krant drukt sms-conversatie met Real-speler af

Marca slaat terug naar Pérez: 'Wij liegen niet'

25-01-2013 10:01
1

Dat meldt Marca vrijdag opnieuw, nadat de Real-voorzitter de verhalen donderdag bestempelde als 'gelogen'. "Zulke geruchten zijn bedoeld om voor chaos binnen de club te zorgen", zei hij. De Madrileense krant heeft nu een sms-conversatie met een speler van Real Madrid in de krant gedrukt als bewijs met daarbij de tekst 'Marca liegt niet'.

'Het verhaal over het diner tussen Pérez, Casillas en Ramos is absoluut waar, punt voor punt', schrijft de krant. Er is tijdens het etentje gesproken over het bonussysteem, de situatie rond het team, de eenheid binnen de selectie en de intentie van veel spelers om komende zomer te vertrekken als Mourinho aanblijft.

'Nu de voorzitter van Real Madrid een publiek statement heeft gemaakt waarin hij onze geloofwaardigheid betwijfelt, kunnen we niets anders doen dan een gedeelte van de sms-conversatie openbaar maken', aldus de krant. De naam van de speler is vanzelfsprekend niet bekendgemaakt.

De Real-speler schrijft onder meer: 'Er is over van alles gepraat. Algemene zaken, de kleedkamer, de trainer en bonussen.' De speler zegt ook dat vooral oudere spelers overwegen te vertrekken. 'Het gaat niet alleen om (…). Geloof me, het zijn er veel meer', schrijft de Real-speler over ontevreden collega’s.


Bron: Marca