Redknapp: M'n vrouw herkent me niet eens meer

Redknapp: "M'n vrouw herkent me niet eens meer"

Gepubliceerd: vrijdag 25 januari 2013 om 14:11vr 25-01-2013 om 14:11

"Ik kan niemand laten vertrekken als we geen nieuwe spelers aantrekken", zegt Redknapp vrijdag. "We moeten onze selectie versterken, niet verzwakken. Dat zijn we aan het proberen. Ik ben al twaalf dagen niet thuis geweest. Mijn vrouw Sandra zegt dat ze vergeten is hoe ik eruit zie. Ze zei dat ik op Paul Newman (een beroemde Amerikaanse acteur uit de jaren 60, red.) lijk. Nou, in mijn dromen!"

QPR legde eerder deze maand de Franse aanvaller Loïc Remy vast, de volgende aanwinst komt uit Zuid-Korea. De Engelse club heeft een akkoord bereikt met Chunnam Dragons over de transfer van de 22-jarige verdediger Yun Suk-Young. Hij zal zijn landgenoot Park Ji-Sung gaan vergezellen op Loftus Road. Wel moet de international nog een werkvergunning zien te bemachtigen.

Ondertussen is Redknapp niet van plan spelers te laten vertrekken. Doelmannen Julio Cesar en Robert Green zijn gewild. Real Madrid zou Cesar als vervanger van de geblesseerde Iker Casillas naar Spanje willen halen, terwijl Green in verband wordt gebracht met Nottingham Forest. "Ik wil Cesar en Green niet verkopen. Zij zijn twee goede keepers. Zij zijn onze ruggensteun. We hebben ze nodig."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws