Pastoor: Ik ben zeker niet voor een tombola

Pastoor: "Ik ben zeker niet voor een tombola"

Gepubliceerd: vrijdag 25 januari 2013 om 14:21vr 25-01-2013 om 14:21

"Hij staat nu extra voor het voetlicht, omdat het al na dertien seconden was. Bovendien was het voor veel mensen een opvallende keeperswissel. Khalid snapt zelf ook wel dat hij niet gehandhaafd blijft als hij in dit tempo ballen laat glippen", zegt Pastoor in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik ben zeker niet voor een tombola."

"Khalid had een kleine voorsprong genomen ten opzichte van Gabor Babos en op basis daarvan hebben we voor hem gekozen. De keepers moeten beiden zorgen dat ze met hun ervaring een welkome aanvulling zijn voor deze selectie. Wie er dan uiteindelijk keept, moet niet zoveel uitmaken. Degene die er het beste opstaat, die zal keepen."

Pastoor verwacht veel van zijn ploeg tegen FC Groningen. "De ranglijst zit nu enorm in elkaar geschoven, dus we willen niet alleen goed spelen, maar vooral ook winnen. Ik weet niet of het een aantrekkelijke wedstrijd wordt tegen FC Groningen."

"Wij zijn van plan om aan te vallen, maar je weet nooit wat de tegenstander van plan is. Als ze alleen maar afwachten, weet je niet of het aantrekkelijk wordt", blikt Pastoor vooruit op het Eredivisie-duel in Nijmegen, aankomende zondag.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws