FA Cup: Oldham Athletic schakelt Liverpool uit
Ploeg uit League One verrassend te sterk voor Reds

27-01-2013 19:04

Liverpool keek na drie minuten al tegen een achterstand aan. Martin Skrtel verwerkte een kopbal van Matt Smith verkeerd en schoot de bal in zijn eigen net. Na ruim een kwartier tekende Suarez voor de gelijkmaker. De Uruguayaan scoorde even later nog een keer, maar die treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Nog voor rust kwam Oldham opnieuw op voorsprong. Lee Croft wist Smith te bereiken, die vervolgens raak schoot: 2-1. Liverpool kreeg in de tweede helft nog een goede kans via Fabio Borini, maar hij raakte de bal verkeerd. De thuisploeg sloeg even later wel toe via een kopbal van verdediger Reece Wabara.

De aansluitingstreffer van Joe Allen, tien minuten voor tijd, gaf Liverpool weer hoop. Steven Gerrard schoot nog op de lat, maar de bezoekers slaagden er ondanks het slotoffensief niet in een replay af te dwingen.