De Guzman geniet: 'Wil niet dat dit eindigt'
"Dit benadrukt dat ik de juiste beslissing nam"

De Guzman geniet: 'Wil niet dat dit eindigt'

13-02-2013 12:28
1

Swansea City huurt De Guzman dit seizoen van het Spaanse Villarreal. Beide partijen hopen de samenwerking te verlengen. "Het was een geweldige ervaring", zegt De Guzman over zijn debuut in Oranje. "En het benadrukt nog maar eens dat ik de juiste beslissing genomen heb door naar Swansea te gaan, waar een team staat dat bij me past en een manager werkt die in me gelooft."

"Ik wil niet dat hier een einde aan komt. Ik geniet van het voetballen en wil dat dit zolang mogelijk door blijft gaan. Swansea City heeft zich in zijn eerste seizoen in de Premier League op de kaart gezet. Dit jaar zou altijd moeilijk worden, maar we zijn doorgegaan met ons spelletje te spelen en dat pakt goed uit voor mij. Het is geweldig om deel van deze club uit te maken", gaat De Guzman verder.

De selectie Swansea City, die momenteel in Dubai verblijft, bereidt zich voor op alweer een topwedstrijd. In de Premier League wacht het uitduel met Liverpool. "Het zou geweldig zijn om daar een resultaat neer te zetten en punten te pakken. Maar we mogen Liverpool niet onderschatten. Ze spelen mooi voetbal, maar worden daar niet altijd voor beloond. Het wordt een lastige wedstrijd."