Inter eenvoudig naar laatste zestien in Europa League
Italiaanse topclub geeft Cluj geen kans: 0-3

21-02-2013 21:03

Inter kwam in de 22ste minuut fraai op voorsprong. Ricky Alvarez liet zien technisch erg goed onderlegd te zijn op het middenveld en stuurde met een perfecte steekpass Rodrigo Palacio diep. De spits legde vervolgens breed op Fredy Guarin, die de bal alleen nog maar in het lege doel hoefde te tikken.

Diezelfde Guarin besliste het duel op slag van rust. De middenvelder controleerde de bal slecht, waardoor de doelman kon onderscheppen. De sluitpost deed dat echter weinig overtuigend waardoor Alvarez alsnog de assist kon geven op Guarin, die opnieuw scoorde met een simpele intikker.

In de slotfase van de tweede helft werd het nog erger voor Cluj. Tien minuten voor tijd moesten de Roemenen met tien man verder na een directe rode kaart voor Camora. Vervolgens werd het ook nog 0-3 voor Internazionale via invaller Benassi, die scoorde op aangeven van Antonio Cassano.