Boze Sparta-coach: Schandalig, ongelooflijk
Vonk na afstraffing: "We hebben terecht verloren"

Boze Sparta-coach: "Schandalig, ongelooflijk"

26-02-2013 09:04

Sparta begon nog goed aan de wedstrijd, maar incasseerde daarna veel tegentreffers. "Misschien ging het wel te makkelijk", aldus de teleurgestelde oefenmeester tegenover RTV Rijnmond. "We voetbalden lekker, maar daarna geven we het heel kinderlijk weg en waren we niet in staat om tot voetbal te komen. Het zag er niet uit. We zakten met de hele ploeg door de ondergrens. Dat is heel kwalijk. In de rust probeer je het nog terug te zetten, maar we waren geen schim meer van wat we waren."

Wedden

Meer odds

"Met Gijs (Luirink, red.) hebben we nog geprobeerd om voorin alles of niets te spelen, maar dan zie je dat je nog meer achteruit moet rennen en er nog een om je oren krijgt. Het is schandalig, ongelooflijk", geeft de coach aan. "Je nestelt jezelf in de moeilijkheden omdat je niet in staat bent om een tegenslag te verwerken. Daar moeten we het zeker over hebben."

"Ik had dit niet verwacht", gaat Vonk verder. "Als je vier wedstrijden wint en je geeft die voorsprong weg, dan ben je niet volwassen genoeg. Misschien zijn we dan ook wel te lief. We staan weer even met onze voeten op de aarde. Aanstaande vrijdag moeten we zorgen dat we weer de drie punten halen."