Verbeek zit goed bij NAC, maar wil duidelijkheid
Aanvaller hoopt in Breda te mogen blijven

Verbeek zit goed bij NAC, maar wil duidelijkheid

28-03-2013 16:49

"Ik heb het goed naar mijn zin bij NAC. Voor mijn gevoel zit ik hier op de goede plek", zegt Verbeek in gesprek met Omroep Brabant. "Ik leer veel en het is voor mijn ontwikkeling niet verkeerd zijn om hier te blijven. Het is wel fijn als je een beetje duidelijkheid hebt voor volgend seizoen. Het zit toch een beetje in mijn kop".

Bij Standaard Luik heeft Verbeek nog een contract tot 2016. Voor NAC kwam hij al 21 keer in actie in de Eredivisie, waarvan vijftien keer als basisspeler. Tijdens de 4-0 zege op Willem II van anderhalve week geleden maakte hij zijn vierde treffer van het seizoen.

Zaterdag reist NAC af naar Enschede, waar FC Twente de tegenstander is. "We gaan natuurlijk voor de winst", zegt Verbeek, die denkt dat zijn ploeg het weer van snel omschakelen moet hebben. "Dat denk ik wel. We hebben een bepaalde speelwijze gekozen en ik denk dat je daar niet van af moet wijken."

"Wij weten dat Twente een goed elftal heeft en dat het moeilijk zal worden. Maar zij draaien geen schitterend seizoen. Als wij gewoon voetballend mee doen met een beetje strijd erbij dan maken we een goede kans."