Meul: Stunten tegen PSV is niet onmogelijk
"We hopen dat PSV ons een beetje onderschat"

Meul: "Stunten tegen PSV is niet onmogelijk"

05-04-2013 16:14
2

"We hopen dat PSV ons een beetje onderschat", aldus de Belg op de clubsite. "Wij zijn niet bezig met de onrust die in het Eindhovense kamp speelt, maar onze focus richt zich vooral op onze eigen kracht. We moeten zo lang mogelijk de nul houden en met de steun van het publiek, zit er dan wellicht een verrassing in."

‘Dit seizoen spelen we thuis altijd sterk", weet Meul. "We hebben nog wat recht te zetten tegen PSV. Uit kwamen we spectaculair op een 0-2 voorsprong. Na de 2-2 ging het Eindhovens publiek er weer in geloven en ging verbaal massaal achter de club staan. Die druk die voel je als tegenstander. De steun van onze fans is dit seizoen ook steeds zeer goed geweest. Die steun kunnen we tegen PSV extra gebruiken. Ik hoop dat onze fans die verbale ondersteuning van toen dik gaan overtreffen en dat het ons extra vleugels zal geven."

Meul hoopt ook volgend seizoen met de Tilburgers op het hoogste niveau te spelen. "Mijn focus is gericht op behoud van Willem II in de Eredivisie. Ik heb een contract van twee jaar en een optie voor een derde jaar. Zodra de club duidelijkheid heeft over het nieuwe seizoen, zal die optie ongetwijfeld aan bod komen. Ik voel me als Belg erg goed thuis bij Willem II en woon op korte afstand. Wat dat betreft zou ik ook komend seizoen graag met Willem II in de Eredivisie spelen."