Huntelaar: Trainen zonder bal, het hoort erbij
"Toekijken is ontzettend zwaar"

Huntelaar: "Trainen zonder bal, het hoort erbij"

11-04-2013 09:54
1

Een knieblessure zette een streep door een belangrijke periode in het seizoen. Huntelaar miste onder meer de Champions League-return tegen Galatasaray. Schalke strijdt ondertussen om de derde plaats, nu bezet door Bayer Leverkusen, dat vier punten voorsprong heeft. Zaterdag is Leverkusen in Gelsenkirchen de tegenstander.

Dat duel gaat nog aan Huntelaar voorbij. "Maar ik boek vooruitgang. Ik zou graag alweer in actie komen, maar het is belangrijk dat mijn knie in orde is en dat ik sterker terugkom", zegt Huntelaar in Bild. "Toekijken is ontzettend zwaar. Elke seconde revalideren is er eigenlijk een teveel! Al dat trainen zonder bal, het hoort er helaas bij."

Volgende week hoopt Huntelaar weer inzetbaar te zijn en Schalke bij te staan in de strijd om de derde plaats. "Ik heb altijd gezegd dat plaats drie ontzettend belangrijk is. We spelen nog tegen aardig wat directe concurrenten. De Champions League is extreem belangrijk. Voor de fans, voor de spelers en voor de club. Het levert het geld op waarmee Schalke zich verder kan versterken."