'Geen Barça-toekomst Afellay, wel voor Cuenca'
FC Barcelona wil A-selectie flink opschonen

'Geen Barça-toekomst Afellay, wel voor Cuenca'

17-04-2013 12:53
16

Eén van de Barça-spelers die op de nominatie zou staan voor een vertrek uit Catalonië is Ibrahim Afellay. De oud-speler van PSV komt dit seizoen op huurbasis uit voor Schalke 04, een verhuurperiode die grotendeels in het water viel wegens aanhoudend blessureleed. Zijn voetbaltoekomst lijkt niet in Barcelona te liggen, schrijft de krant.

Andere spelers die in aanmerking komen voor een vertrek bij FC Barcelona zijn Cristian Tello, Marc Bartra, Jonathan dos Santos en Martin Montoya. In het geval van Bartra en Dos Santos gaat het om een definitief vertrek, Montoya en Tello mogen ook op huurbasis naar een andere werkgever verkassen. Huurling Andreu Fontas (Real Mallorca) mag eveneens op zoek naar een nieuwe club.

Een andere verhuurde voetballer, Isaac Cuenca, lijkt wel op een carrièrevervolg in Camp Nou te mogen rekenen. De aan Ajax verhuurde aanvaller heeft nog altijd het vertrouwen van de Catalaanse club, waar hoofdtrainer Tito Vilanova waarschijnlijk ook komend seizoen voor de groep staat.