Immers: Ik schoot echt in de lach, joh
Middenvelder voelt groeiende waardering van Legioen

Immers: "Ik schoot echt in de lach, joh"

22-04-2013 10:41
6

"De trainer en mijn ploeggenoten geven mij altijd waardering en dat is voor mij het belangrijkste. Maar ik heb mijn aandeel op mijn manier", reageert Immers in De Telegraaf.

Voordat de 2-0 viel, sloeg Immers zelf een Vitesse-aanval af en ging hij in volle vaart naar de andere kant van het veld. Daar aangekomen kon hij de voorzet van Ruben Schaken binnenwerken. "Weet je dat ik zelf niet eens meer weet wat er allemaal aan voorafging. Ik maak gewoon die meters, tijd om na te denken heb ik dan niet."

Frivoliteiten
Immers scoorde sinds december niet meer voor Feyenoord, waardoor de 2-0 een lekker gevoel gaf bij de Hagenaar. "De 2-0 was natuurlijk geweldig voor de ploeg. We gooiden daarmee de wedstrijd op slot. Ik had toch aardig wat weken niet meer gescoord, logisch dat ook bij mij de ontlading groot was", vertelt hij.

Het duel met concurrent Vitesse was sowieso een leuke middag voor Immers, want met hakballen en een balletje achter het standbeen op Daryl Janmaat kwam hij erachter dat hij meer in huis heeft. "Ik schoot echt in de lach, joh. Ik wist zelf niet dat ik dat soort dingen kon met een bal", spot hij met zichzelf.