Van der Wiel: Heb mijn beste vorm te pakken
"Het is een genoegen om hier te spelen"

Van der Wiel: "Heb mijn beste vorm te pakken"

26-04-2013 16:59
2

Van der Wiel had tijd nodig in zijn eerste maanden bij de Franse topclub. "Ik moest mijn spel aanpassen aan het Franse voetbal. In Nederland is een andere filosofie dan in Frankrijk, waar het spel meer gebaseerd is op kracht. Ik had dus enige tijd nodig", aldus de oud-Ajacied volgens Voetbal International.

Inmiddels voelt hij zich op zijn gemak. "Ik heb nu weer mijn beste vorm te pakken. Ik kan wel zeggen dat ik veel geleerd heb van mijn tijd bij PSG en dat ik ook gegroeid ben. Nu hoop ik mijn plaats in de Oranje-selectie weer terug te krijgen. Het is al meer dan een jaar geleden", vervolgt Van der Wiel, die sinds het EK in Polen en Oekraïne niet meer voor het Nederlands elftal speelde.

Van der Wiel werd onlangs in verband gebracht met een vertrek naar de Italiaanse Serie A, maar zelf spreekt hij dat tegen. "Ik heb geen redenen om te vertrekken bij PSG, ik blijf hier. Ik heb getekend voor vier jaar en het heeft geen zin om dan al na één jaar weg te gaan. PSG is een grote club met een zeer goed team. Het is een genoegen om hier te spelen."