Verhoek hoopt op échte kans bij Stade Rennes
"Ik ben blij dat ik weet waar ik aan toe ben"

Verhoek hoopt op échte kans bij Stade Rennes

06-05-2013 16:49

De 24-jarige Verhoek ontwikkelt zich prima in Duitsland, de Franse club wil de Nederlander in aanloop naar komend seizoen weer bij de A-selectie voegen. "Ik ben blij dat ik weet waar ik aan toe ben", zegt Verhoek in gesprek met Voetbal International. "Aan het recente gesprek met Stade Rennes-directeur Pierre Dréossi had ik een goed gevoel overgehouden. Hij gaf aan dat ik het in Frankfurt goed heb gedaan."

Verhoek verruilde in de winter van 2011 FC Den Bosch voor de Franse club. Zijn eerste volledige seizoen kwam hij op huurbasis uit voor ADO Den Haag. Een seizoen later werd hij opnieuw uitgeleend, ditmaal aan FSV Frankfurt. "Na mijn seizoen bij Den Haag was al snel duidelijk dat ik opnieuw verhuurd zou worden. Nu is de situatie anders; ik zal niet meer worden verhuurd", aldus Verhoek.

"Als een goede Duitse club mij wil kopen, staat Rennes daar óók voor open. Maar anders ben ik van harte welkom. Dat laatste heeft mijn voorkeur. Er zullen bij Rennes wat aanvallers vertrekken én bij komen. Maar na twee jaar te zijn verhuurd, hoop ik nu ook een echte kans te krijgen", besluit Verhoek tegenover VI.