Feyenoord-flop blijvend van City naar Braunschweig

Feyenoord-flop blijvend van City naar Braunschweig

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2013 om 12:53vr 10-05-2013 om 12:53

Braunschweig huurde Elabdellaoui in de tweede seizoenshelft van Manchester City, nadat hij in de eerste maanden van het voetbaljaar geen indruk kon maken bij Feyenoord. In het huurcontract werd een koopoptie opgenomen, deze wordt gelicht door de 2. Bundesliga-club. De 21-jarige Elabdellaoui ligt nu tot de zomer van 2015 vast in Braunschweig.

"We hebben het contract in de winter al in deze vorm besproken. Het was voor ons een duidelijke zaak dat we de koopoptie wilden lichten. We waren er snel over uit, Omar kan ons sportief verder helpen. Daarnaast beschikt hij over een superinstelling en past hij honderd procent binnen de selectie", zegt sportief directeur Marc Arnold op de website van de club.

"Ik ben heel blij dat de club de optie gelicht heeft", voegt de Noorse voetballer zelf toe. "Ook al ben ik hier nog niet zo lang, ik voel me thuis in Braunschweig en ben hier geweldig ontvangen. Het is tof dat ik ook de komende twee seizoenen Eintracht-speler ben." Elabdellaoui kwam dit seizoen tot op heden tot veertien competitieduels namens Eintracht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws