Djokovic wil via Cluj opvolger Diamanti worden
Djokovic wil niet in schaduw Diamanti acteren

Djokovic wil via Cluj opvolger Diamanti worden

24-06-2013 20:49
1

Bologna koopt voor 450.000 euro de helft van Djokovic' transferrechten, weet VoetbalPrimeur. "De andere helft houdt Cesena, want zij willen profiteren als ik het komende seizoen meer waard word", vertelt de Kroatisch-Nederlandse middenvelder, die zich voor drie jaar aan Bologna verbindt.

Djokovic wordt door Bologna direct bij Cluj gestald. "Ik heb daar met de technisch directeur van Bologna over gesproken. Ze hebben mij laten kiezen wat ik wilde. Ik kon ook bij Bologna blijven, maar voor mijn positie hebben ze met aanvoerder Alessandro Diamanti al een grote speler", vervolgt de 23-jarige speler.

"Mede daarom, en omdat ik met Cluj om de prijzen ga spelen, heb ik voor een verhuur gekozen", vervolgt Djokovic. "Het zou mooi zijn als ik over een jaar bij Bologna terugkeer om Diamanti op te volgen. Dat is mijn doel, al weet je in het voetbal nooit wat er gaat gebeuren."

Djokovic speelde in Nederland in de jeugdafdelingen van Sparta Rotterdam, Excelsior en ADO Den Haag. In 2011 maakte hij de stap naar Cesena.