Ross County wil nu ook Bakens aan het werk zien
"De club wil Tim aan het werk zien en hem leren kennen"

Ross County wil nu ook Bakens aan het werk zien

27-06-2013 15:05

Tim Bakens is deze week op proef in Schotland, weet VoetbalPrimeur. De verdediger vertrok deze zomer bij SC Cambuur, waar hij in het bezit was van een aflopend contract. Zijn voetbaltoekomst ligt allicht in de Schotse Premier League. Ross County bekijkt de komende dagen of Bakens een versterking is voor de selectie van de club.

De dertigjarige Bakens speelde in Nederland eerder bij RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam en FC Volendam. Daarnaast kwam hij in Zwitserland uit voor Sankt Gallen. Afgelopen seizoen promoveerde de verdediger met Cambuur naar de Eredivisie. "Ze zijn zeer geïnteresseerd, maar Ross County wil Tim ook aan het werk zien op het veld en als persoon leren kennen", zegt zaakwaarnemer Eelco Groen in gesprek met VoetbalPrimeur.

"Met zijn lengte en ervaring zou hij een welkome versterking zijn denkt manager Derek Adams", vervolgt Groen. Ross County legde de afgelopen dagen al vier Nederlanders vast: Melvin de Leeuw, Kevin Luckassen, Marc Klok en Darren Maatsen spelen komend seizoen in Schotland.