NAC slaat dubbelslag met Swerts en Poepon

NAC slaat dubbelslag met Swerts en Poepon

Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2013 om 16:45vr 05-07-2013 om 16:45

Poepon wordt voor één seizoen gehuurd van ADO, waar hij vorig seizoen tot slechts drie doelpunten kwam. Dat meldt de club op zijn officiële website. Bij NAC krijgt de oud-spits van Ajax, Willem II, Sparta Rotterdam en De Graafschap de kans zich weer te bewijzen.

Swerts tekent in Breda een tweejarig contract. De verdediger wordt als rechtsback aangetrokken en was transfervrij, nadat zijn contract bij het Deense SønderjyskE niet werd verlengd. Eerder speelde de Belg voor onder meer Feyenoord, Vitesse en AZ.

"Het aantrekken van Gill en huren van Rydell past precies in het plaatje wat we met NAC hebben dit seizoen", aldus technisch directeur Jeffrey van As. "Gill heeft de afgelopen twee weken een prima indruk achter gelaten en ik ben daarom blij dat we hem voor twee jaar hebben kunnen vastleggen."

"Met Rydell halen we de spits binnen waar we naar op zoek waren en die ons in de voorste linie meer stootkracht kan geven. Hij moet daar de concurrentie aangaan met Alex, die een uitstekende indruk maakt in de voorbereiding."

NAC deed naast de transfers ook prima zaken in de eigen selectie. Sepp de Roover en Rick Stuy van den Herik verlengden hun contract respectievelijk tot medio 2016 en 2014. Van As: "Samen met de officiële ondertekeningen van Sepp en Rick is dit een uitstekende dag voor NAC."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws