NAC slaat dubbelslag met Swerts en Poepon

  NAC slaat dubbelslag met Swerts en Poepon

  Gepubliceerd: vrijdag 5 juli 2013 om 16:45vr 05-07-2013 om 16:45

  Poepon wordt voor één seizoen gehuurd van ADO, waar hij vorig seizoen tot slechts drie doelpunten kwam. Dat meldt de club op zijn officiële website. Bij NAC krijgt de oud-spits van Ajax, Willem II, Sparta Rotterdam en De Graafschap de kans zich weer te bewijzen.

  Swerts tekent in Breda een tweejarig contract. De verdediger wordt als rechtsback aangetrokken en was transfervrij, nadat zijn contract bij het Deense SønderjyskE niet werd verlengd. Eerder speelde de Belg voor onder meer Feyenoord, Vitesse en AZ.

  "Het aantrekken van Gill en huren van Rydell past precies in het plaatje wat we met NAC hebben dit seizoen", aldus technisch directeur Jeffrey van As. "Gill heeft de afgelopen twee weken een prima indruk achter gelaten en ik ben daarom blij dat we hem voor twee jaar hebben kunnen vastleggen."

  "Met Rydell halen we de spits binnen waar we naar op zoek waren en die ons in de voorste linie meer stootkracht kan geven. Hij moet daar de concurrentie aangaan met Alex, die een uitstekende indruk maakt in de voorbereiding."

  NAC deed naast de transfers ook prima zaken in de eigen selectie. Sepp de Roover en Rick Stuy van den Herik verlengden hun contract respectievelijk tot medio 2016 en 2014. Van As: "Samen met de officiële ondertekeningen van Sepp en Rick is dit een uitstekende dag voor NAC."

  Plaats een reactie

  Fiek +22
  vrijdag 5 juli 2013 om 06:11
  Sms poep on naar 3535
  Vind ik leuk
  vrijdag 5 juli 2013 om 06:16
  Swerts en de Roover zorgen ervoor dat de rechtsbackpositie dubbel bezet is nu ja.
  Door Swerts te halen wordt het vertrek van Janse opgevangen.
  Lijken mij ook goede aankopen voor NAC.

  Zeer hoogstaande reactie trouwens Fiek
  Vind ik leuk
  vrijdag 5 juli 2013 om 07:23
  Wie zijn deze lieden? Gaat NAC daar wat mee halen? Dacht het niet......
  Vind ik leuk
  rollie +7
  vrijdag 5 juli 2013 om 07:52
  nac gaat het zeker wel redden. nac wil elke positie gewoon dubbel bezet hebben logisch lijkt me aangezien nac elk dubbeltje om moet draaien kunnen ze niet anders als transfervrije spelers halen of huren. suk vervangt gudelj, drost gaat luijckx doen vergeten en jens janse is vervangen door swerts, daarnaast komen sarpong,babos en poepon en blijven d.roover en verbeek. nu alleen nog een vervanger halen voor botteghin (kwakman). en nac kan gewoon weer meedoen rond plek 10 tot 15, lijkt me helemaal geen rare doelstelling.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws