Alderweireld: alleen weg voor mooiere club
Alderweireld: "Ajax is fantastische dingen aan het neerzetten"

Alderweireld: alleen weg voor mooiere club

15-07-2013 10:06
19

In gesprek met Ajax Life legt Alderweireld uit waarom hij geen haast maakt met een vertrek. "Ajax is fantastische dingen aan het neerzetten en daar wil ik graag deel van blijven uitmaken. Behalve als er iets komt dat nog fantastischer is", zegt hij. "Komt er iets mooiers dan Ajax, dan kan het snel gaan. Maar ik kies niet voor het grote geld. Als ik dat wel zou doen, had ik allang bij Norwich getekend."

Geruchten over interesse van Liverpool en Everton zijn er inmiddels. De boodschap van Alderweireld: "Ik verlaat Ajax niet voor de eerste de beste club, alleen voor een mooiere club", is hij duidelijk. "Ik heb nog niet met Ajax gesproken, maar als er niks komt of als ik clubs weiger, gaan we uiteindelijk spreken over het komende seizoen."

"Ajax heeft mij veel gegeven, ik heb Ajax veel gegeven. Ajax weet dat ik de club niet ga laten vallen. Als normale mensen vinden we daar wel een oplossing voor. Ik denk dat ik dan mijn contract met een jaar verleng", aldus de verdediger, wiens huidige verbintenis tot de zomer van 2014 loopt.