Emmen en bannelingen houden kaken op elkaar
"Meer wil ik er niet over zeggen"

Emmen en bannelingen houden kaken op elkaar

16-07-2013 22:40

Joop Gall wil niets kwijt over de uitsluiting van Van der Linden (foto) en Maynard. "We hebben na het trainingskamp geëvalueerd en daar kwamen bepaalde dingen naar voren. Meer wil ik er niet over zeggen. Het ligt nu bij de directie", aldus de trainer tegen RTV Drenthe.

Wim Beekman, directeur van de Jupiler League-club, laat weten dat hij en Van der Linden in gesprek gaan. "Of Antoine zijn laatste wedstrijd voor FC Emmen al heeft gespeeld? Daar kan ik niets op zeggen. Maandag ga ik met hem zitten. Het is algemeen bekend dat Antoine een meerjarig contract heeft bij FC Emmen en dat hij graag na zijn actieve loopbaan ook wat wil doen in het voetbal." Maynard werd ook naar huis gestuurd, al weet Beekman daar niets van. "Ik ben niet op de hoogte van de situatie van Maynard."

Ook beide verdedigers houden hun kaken stijf op elkaar.  Van der Linden: "Het klopt dat ik vandaag niet getraind heb. Of, hoe en wanneer de rustperiode ten einde is, daar kan ik niets op zeggen." En Maynard: "Ik kan en wil er niets op zeggen."