Het is zwaar, maar HSV maakt mij niet kapot

"Het is zwaar, maar HSV maakt mij niet kapot"

24-07-2013 14:33
2

"Het is moeilijk, echt heel moeilijk. De profs zijn afgelopen week op trainingskamp gegaan in Oostenrijk en ik bleef in Hamburg bij de amateurs", zegt Kacar. "Het is misschien wel de moeilijkste situatie uit mijn bestaan als profvoetballer. Het gaat me allemaal zeer aan het hart." Het gerucht dat hij uit de selectie van trainer Thorsten Fink werd gezet, las Kacar voor het eerst in de krant.

"Kort daarna kreeg ik een e-mail van sportief directeur Oliver Kreuzer. Later hebben we met elkaar gesproken. Hij vertelde me dat Fink niet meer met me wilde werken. De trainer heeft me tegen het einde van het afgelopen seizoen gezegd dat het moeilijk zou worden voor me. Alleen dat is niet de reden dat ik niet meer met de A-selectie train."

Kacar is woest door het besluit van HSV.  "Ik heb met spuiten gespeeld, heb mijn gezondheid voor de vereniging op het spel gezet. Profvoetbal is brutaal. Als een speler niet meer functioneert, is hij weg uit de selectie. HSV moet bezuinigen en wil daarom spelers met goede contracten afvloeien. Als ik een minder contract had, was ik er zeker nog bij."

"Nu wil de club dat ik me overbodig voel, Hamburger SV wil me mentaal zwak maken zodat ik een nieuwe club ga zoeken. Maar mij maakt HSV niet kapot", aldus Kacar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie