Bosz: Ik hoef niet met vuist op tafel te slaan
"Pas pissig als beloften niet worden nagekomen"

Bosz: "Ik hoef niet met vuist op tafel te slaan"

27-07-2013 19:03
2

"Er moet wel wat bij komen en daarover hebben we ook iedere dag contact", vertelt de coach van de Arnhemmers aan Omroep Gelderland. "Maar ik hoef niet met de vuist op tafel te slaan hoor. Dit wist ik namelijk vantevoren. We gaan voor kwaliteit en dan moet je soms even wachten."

Bosz beseft dat de selectie een kwaliteitsimpuls kan gebruiken en vooralsnog ook smal is. Toch blijf hij rustig. "Merab Jordania heeft mij een duidelijk en reëel beeld geschetst van de situatie bij de club. Het ontbreekt ons inderdaad aan de middelen. Kijk, pissig word ik alleen als beloftes niet worden nagekomen. Maar ik ga er vanuit dat het goed komt. We gaan voor kwaliteit en dan moet je geduld hebben."

Vitesse verloor zaterdag met 0-4 van Bayer Leverkusen. De uitslag was wat geflatteerd, vond Bosz, die niet kan zeggen of Vitesse klaar is voor de Europa League-wedstrijd tegen FC Petrolul Ploiesti.  "Dat weet je pas achteraf. Maar we hebben vandaag wel weer stappen gezet. Deze oefenwedstrijd was zeer nuttig, want fouten worden meteen afgestraft. Ook conditioneel was het goed voor ons, want zij overbruggen enorme afstanden. Ik vond dat we daar goed in mee konden."