Het zou fijn zijn om te weten wat Wayne zelf wil

"Het zou fijn zijn om te weten wat Wayne zelf wil"

Gepubliceerd: dinsdag 6 augustus 2013 om 10:48di 06-08-2013 om 10:48

De spits is gewild door Chelsea, maar United is niet van plan mee te werken aan een transfer. Twee pogingen van Chelsea om Rooney te kopen liepen op niets uit. Uit Manchester klinkt steevast het commentaar dat Rooney niet te koop is. "Als Wayne wil vertrekken, dan is het aan hem om een vertrek te forceren", vindt Ince, momenteel manager van Blackpool.

"Maar Wayne heeft niet gezegd dat hij wil gaan of wil blijven; het zou fijn zijn om te horen wat hij zelf wil", aldus Ince, die wel inziet waarom Rooney zou willen vertrekken. "Ik weet dat er een moment komt waarop spelers wat verschalen. Als je kijkt naar de meeste spelers die naar United gaan, behalve Ryan Giggs en Paul Scholes, zie je dat ze er zo'n zes jaar blijven en daarna vertrekken."

"Of dat ook het geval is bij Wayne, dat weet ik niet. Ik weet wel dat hij dit seizoen moet spelen. Hij is niet bereid om de tweede viool te spelen op Old Trafford, voor niemand niet. Hij is een speler van wereldklasse en je verwacht dat wereldsterren aan voetballen toekomen." Rooney moet zich bij United na de komst van Robin van Persie schikken in iets minder aanwezige rol dan voorheen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws