Twente-spits Djordjevic kan een sensatie worden
"Hij kan een publiekslieveling als Guidetti en Pelle worden"

"Twente-spits Djordjevic kan een sensatie worden"

07-08-2013 08:57
1

Gluscevic speelde in het verleden voor FC Utrecht, Vitesse en Heracles Almelo en fungeert nu als zaakwaarnemer van Djordjevic. De negentienjarige spits is eigendom van Zenit Sint-Petersburg, dat de international van Montenegro nu voor een jaar verhuurt aan FC Twente.

"Luka is een talent met grote mogelijkheden", aldus Gluscevic in De Telegraaf. "Hij is een technisch vaardige spits, die de kwaliteiten heeft om veel te scoren en veel assists te geven. Het Nederlandse voetbal past perfect bij hem. Hier kan hij zich heel goed verder ontwikkelen."

Van Stee, hoofd opleidingen bij Zenit, verwacht ook veel van het talent. "Luka is een atletische spits, die op meerdere posities voorin inzetbaar is, hij heeft een goed schot en scoort gemakkelijk. Het probleem bij Zenit was alleen dat hij topspitsen als Dani, Hulk en Andrei Kerzhakov voor zich had."

"FC Twente is een goede keuze van hem. Hij is een vriendelijke, gemoedelijke jongen, die een warm bad nodig heeft en dat kan hij vinden bij een club als FC Twente. Ik wil niet op voorhand een etiket op zijn voorhoofd plakken en daarmee de druk opvoeren, maar hij heeft de kwaliteit om veel te gaan scoren en een publiekslieveling te worden, zoals de afgelopen jaren Guidetti en Pelle", aldus Van Stee.