FC Twente wacht op begeerde Mexicaan Corona
Zaakwaarnemer: "Hij heeft de keuze uit vier opties"

FC Twente wacht op begeerde Mexicaan Corona

09-08-2013 08:18

Matias Bunge, de zaakwaarnemer van Corona, vliegt vrijdag naar Mexico om met zijn cliënt te praten over diens toekomst. "Corona heeft de keuze uit vier opties. Behalve naar FC Twente kan hij naar clubs in Portugal, Duitsland en Spanje. Het is zeker nog niet zo dat hij zijn keuze al definitief heeft gemaakt", aldus Bunge.

De twintigjarige Corona leek onhaalbaar voor Twente, maar door tussenkomst van investeerders is de al langer sluimerende interesse concreet geworden. De Mexicaan, die recent nog indruk maakte op het WK onder 20 in Turkije, moet Nacer Chadli doen vergeten in de Grolsch Veste.

Davila
Bunge hoopt met Twente een dubbele deal te maken, mocht Corona voor de eredivisionist kiezen. Hij heeft namelijk ook Chelsea-speler Ulises Davila (ex-Vitesse) in zijn stal. "Het zou heel interessant zijn als Corona en Davila samen kunnen spelen. Ook voor de aanpassing van Corona in Europa."

"Daarover zijn we in gesprek met FC Twente. Chelsea wil hem ook graag in Nederland zien spelen. FC Twente heeft interesse in Davila, maar heeft nog geen concreet voorstel gedaan. Daar wachten wij op."