Junker: Nederland of Denemarken beste optie
"Een goede aanbieding zou interessant zijn"

Junker: "Nederland of Denemarken beste optie"

09-08-2013 13:20

"Een goede aanbieding zou zowel voor mij als voor de club interessant zijn", stelt Junker (32) in de Gazet van Antwerpen. Hij begrijpt dat de concurrentie flink is toegenomen. "Ik ken het voetbalwereldje goed genoeg om te weten dat zij nu de voorkeur krijgen. De club heeft veel geld voor hen betaald. Het is logisch dat ik nu moet wachten tot een van de twee het minder goed doet om mijn kans weer te krijgen."

"Elders kan ik misschien meer van nut zijn. Ik heb geen zin om mijn carrière nu al af te bouwen. Ik denk dat een transfer ook voor de club bespreekbaar is in deze situatie. Als hun best betaalde speler niet speelt, dan lijkt het me logisch dat ze me wel willen laten gaan. Ik ben ook gratis naar hier gekomen."

"De beste optie voor mij zou Nederland of Denemarken zijn. Mijn twee vaderlanden waar ik een goede periode heb meegemaakt. Die landen zijn ook interessant met het oog op mijn verdere toekomst", aldus Junker, die echter niets uitsluit. "Ik denk wel dat ik nog van waarde kan zijn in Mechelen. Zeker in het systeem met twee spitsen. Vorig weekend ben ik nog ingevallen, dus zo ver sta ik nu ook niet van de ploeg. Ik wacht gewoon af."