Koeman: Kuban is een moeilijk bespeelbaar team
"Geef maar door dat er bij ons volgende week 50.000 zitten"

Koeman: "Kuban is een moeilijk bespeelbaar team"

21-08-2013 17:15
7

"We trainen woensdag nog een keer. Maar ik kan wel al zeggen dat we opnieuw heel compact gaan spelen", zegt Koeman, die zondag tegen Ajax voor een versterkt middenveld koos. Door het bezoek van assistent-trainer Jean Paul van Gastel aan de Russische club, afgelopen weekend, heeft Koeman een goed beeld van de tegenstander van donderdag.

"Krasnodar is sterk. Ze zijn moeilijk te kloppen en krijgen maar weinig goals tegen. Het is een moeilijk bespeelbaar team. Maar voor iedereen in de club is het belangrijk dat we de poulefase bereiken. Alles is erop gericht om de poulefase te halen. Het zullen twee zware wedstrijden worden", aldus Koeman vooruitblikkend op de Europese tweekamp.

Dat er donderdag dertigduizend Russen in het stadion plaatsnemen voor de wedstrijd tegen Feyenoord, doet Koeman niet zoveel. "Er komt dertigduizend man? Geef maar door dat er bij ons volgende week vijftigduizend zitten. Bij ons komen er ook mensen naar het voetbal kijken", reageerde hij op een opmerking van een Russische journalist.