Binnen 48 uur duidelijkheid over Finnbogason
Heerenveen-directeur wil 'geen dief zijn van eigen portemonnee'

"Binnen 48 uur duidelijkheid over Finnbogason"

27-08-2013 09:42
5

"Daar heb ik een vliegtuigje van gevouwen", zegt Heerenveen-directeur Gaston Sporre tegenover het Algemeen Dagblad, verwijzend naar de afgewezen aanbiedingen uit Duitsland en Schotland. "We hebben altijd gezregd dat we Finnbogason het liefst willen behouden. Maar er kan natuurlijk een zodanig bod komen waar je stil van wordt. En we willen geen dief zijn van onze eigen portemonnee."

"Daarom hebben we deze keer tegen Alfred gezegd 'Cardiff heeft zich gemeld, kijk eens of het je wat lijkt'. Dat is hij nu dus aan het doen met zijn zaakwaarnemer", vervolgt Sporre zijn verhaal. Naar verwachting kan Heerenveen de 'hoofdprijs' vangen voor de international van IJsland. "Een bedrag met zeven nullen kan aantrekkelijk zijn."

Trainer Marco van Basten liet eerder nog weten te rekenen op een langer verblijf van Finnbogason, vorig jaar goed voor 24 goals en dit seizoen al zes keer trefzeker in de eerste vier duels. "Maar iedereen is vervangbaar. Ik was niet van plan om hier nerveus van te worden. We willen snel duidelijkheid. Binnen 48 uur verwacht ik dat er duidelijkheid is", aldus Sporre.