Casillas naar FC Barcelona? In geen geval

"Casillas naar FC Barcelona? In geen geval"

Gepubliceerd: maandag 9 september 2013 om 11:16ma 09-09-2013 om 11:16

Barça moet aan het einde van het huidige seizoen op zoek naar een nieuwe eerste doelman. Victor Valdes heeft te kennen gegeven zijn aflopende contract bij de club niet te verlengen. De zoektocht zal de club uit Catalonië in elk geval niet naar Madrid leiden, laat voorzitter Sandro Rosell weten. "Casillas een vervanger? Nee. In geen geval", verklaart Rosell maandag. "Er zijn iconen die tot één club behoren."

"Real Madrid denkt er ook niet aan om Xavi aan te trekken. Ik zie Casillas niet met het embleem van FC Barcelona op zijn borst", zegt Rosell, die tot het einde van het seizoen zal blijven proberen Valdes op andere gedachten te brengen. "Ik heb het geprobeerd, maar het moment is nog niet daar geweest. We kunnen het blijven proberen. Laten we het beleven, het seizoen is nog lang."

"Real bleef trekken aan Neymar"
Rosell liet tevens weten dat Real Madrid tot op het laatste moment probeerde Neymar voor de neus van Barça weg te kapen. "Toen wij een voorakkoord bereikten met zijn vader, was Neymar op dat moment al medisch gekeurd door Real. Dat was wat de mensen in Brazilië ons lieten weten. Ik heb het niet aan Neymar zelf gevraagd, maar we maakten er wel grappen over."

"Na het akkoord zeiden we dat hij in elk geval niet medisch gekeurd hoefde te worden. Maar het was makkelijk. Vanaf het eerste moment gaf Neymar aan dat hij naar Barça wilde komen. Wel stuurde Real Madrid nog steeds mails naar Santos, zelfs op het moment dat wij het contract ondertekenden", aldus Rosell.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws