Zulte Waregem wint, Genk morst punten
Zulte Waregem klimt naar derde plaats

22-09-2013 22:39

Mohamed Messoudi zette OH Leuven al vroeg op voorsprong. Een kwartier na rust tekende Habib Habibou (foto) voor de gelijkmaker, maar een minuut later was het alweer 1-2 via Evariste Ngolok. In het laatste kwartier bezorgden doelpunten van Habibou, Idrissa Sylla en Sven Kums Zulte Waregem toch nog een 4-2 zege, die de ploeg een derde plaats in de Jupiler Pro League oplevert.

Waasland-Beveren - KRC Genk 0-0
Het KRC Genk van trainer Mario Been wist de mooie 0-1 zege van donderdag op Dinamo Kiev in de Europa League geen goed gevolg te geven. Uit tegen Waasland-Beveren bleef het bij 0-0. Voor rust kreeg Genk de beste kansen, maar die werden niet benut. Ivan Trickovski van Waasland-Beveren kreeg de grootste mogelijkheid van de tweede helft, maar hij schoot op de paal. Genk heeft nu al een achterstand van tien punten op lijstaanvoerder Standard Luik.