Looms: Er zit frustratie, heel veel frustratie
Verdediger: "Ik kan me er niet zomaar bij neerleggen"

Looms: "Er zit frustratie, heel veel frustratie"

01-10-2013 15:21
1

Eerdere berichten suggereerden dat NAC aan zou sturen op het ontbinden van het contract van de 32-jarige Looms. De club ontkent die berichten voorlopig tegenover Novum. "Er zijn meerdere opties, zoals een andere functie binnen de club. We verwachten voor half november duidelijkheid", laat een woordvoerder van de club dinsdag weten.

Looms kwam afgelopen zomer over van Heracles Almelo. Hij kwam pas acht keer in actie voor NAC, waar hij in het bezit is van een doorlopend contract. De verdediger kan niet geloven dat zijn actieve carrière zo goed als voorbij is door toedoen van kraakbeenschade aan het heupgewricht. "Ik kan me er niet zomaar bij neerleggen. Er zit frustratie..., heel veel frustratie", zegt Looms in gesprek met BN De Stem.

"Ik wil voetballen, maar dat gaat niet. Als je geblesseerd bent, is het moeilijk. Je staat aan de zijlijn, alleen. Logisch ook, want het draait om de basis, de fitte spelers. Zij moeten het doen. Het is voor mij moeilijk, ontzettend moeilijk om me er zo makkelijk bij neer te leggen. Het verhaal NAC is op deze manier op een grote teleurstelling uitgelopen", aldus Looms tegenover de krant.