Been: We mogen niemand onderschatten

Been: "We mogen niemand onderschatten"

Gepubliceerd: woensdag 2 oktober 2013 om 19:21wo 02-10-2013 om 19:21

Beide teams wisten de eerste groepswedstrijd te winnen en kunnen derhalve uitstekende zaken doen in de tweede wedstrijd. Been ging bij Sporza in op de ontmoeting. "FC Thun is voor de meeste mensen een onbekende ploeg die maar achtste staat in de competitie. Daarin schuilt het grootste gevaar. We mogen niemand onderschatten", sprak de Nederlander.

"Je neigt te denken dat het een kleine club is uit een kleine competitie. Maar we zullen niet zomaar winnen. We zullen een hele goede dag nodig hebben", vervolgde Been. "We hebben hen drie keer aan het werk gezien. Het is een fysiek sterke ploeg. Heel wat spelers hebben een enorm loopvermogen. Het is dus zeker een geduchte tegenstander. Maar we moeten uitstralen dat we thuis zullen winnen."

Magere opkomst
Been zegt de magere opkomst te betreuren. "Dat is erg vervelend. Iedereen wil altijd Europees voetbal halen, maar nadien is de belangstelling minder. Al kan ik natuurlijk niet in de portefeuille van de supporters kijken. Het is aan ons om er een geweldige wedstrijd van te maken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: FC Thun KRC Genk

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws