Groep J: Lazio pakt punt bij Trabzonspor
Floccari goud waard in slotfase: 3-3

03-10-2013 20:59

Trabzonspor leek op weg naar een simpele overwinning, getuige ook de ruststand van 3-1. Yusuf Erdogan en Adrian Mierzejewski zorgden binnen 22 minuten voor een 2-0 stand, voordat Lazio via Ogenyi Onazi de spanning terug bracht in de wedstrijd.

Die spanning werd tien minuten voor rust echter weer weggenomen door voormalig sc Heerenveen-speler Paulo Henrique, die de 3-1 voor zijn rekening nam. Die stand bleef lang op het scorebord staan, maar in de laatste acht minuten sloeg Lazio tweemaal toe via Sergio Floccari: 3-3.

In de andere wedstrijd in Groep J nam Legia Warschau het in eigen huis op tegen Apollon Limassol. De Cyprioten gingen er dankzij een treffer van Gaston Sangoy verrassend vandoor met de drie punten.