Breaking news

Bizarre situatie voor Huntelaar: 'Ze verzinnen zelf de oefeningen en de tactiek'

Wisman ontslagen bij Chiangrai United

Wisman ontslagen bij Chiangrai United

Gepubliceerd: zondag 6 oktober 2013 om 09:09zo 06-10-2013 om 09:09

"Ik was van plan om er een echt professioneel beleid te voeren. Daar was de club echter nog niet klaar voor. De club is nu al bezig met de vierde hoofdtrainer van het seizoen. We hebben het geprobeerd, maar we zijn er niet in geslaagd", aldus Wisman tegenover VoetbalPrimeur.

Het vertrek van Wisman had direct gevolgen voor de Nederlanders in de selectie. Mitchell Kappenberg moest in de laatste wedstrijd tegen Army United genoegen nemen met een plaats op de reservebank en voor Rutger Worm was geen plaats meer voor in de selectie voor dit duel.

De oud-aanvaller van NEC baalt van de nieuwe situatie, maar wenst niet op te geven. "Er gebeuren hier soms dingen die onvoorstelbaar zijn. Dat heeft volgens mij ook met het cultuur verschil te maken. Onder Wisman speelde ik alles tot aan mijn blessure. Nu zit ik op de bank, dat is voetbal. De ene week ben je belangrijk en dat kan opeens anders zijn. Ik geef niet op, ik blijf hard werken en wil er het maximale uithalen. Prioriteit is handhaving voor de club in de hoogste divisie”, zei Worm tegenover VoetbalPrimeur.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws