Boëtius: Een potje efficiëntie laten zien
Feyenoord ontsnapt met overwinning bij Cambuur

Boëtius: "Een potje efficiëntie laten zien"

03-11-2013 20:15
3

Cambuur kreeg in de eerste helft de kansen, maar het was Feyenoord dat voor de doelpunten zorgde. "Het rendement moet omhoog, wat dat betreft hebben we hier wel een potje efficiëntie laten zien. Op dit moment staat het resultaat boven mooi voetbal. Maar natuurlijk moet het voetbal ook beter, we mogen blij zijn dat we hier met drie punten vandaan zijn gekomen", aldus Boëtius tegen NUsport.

Het matige spel van Feyenoord in de eerste helft zorgde voor irritatie bij trainer Ronald Koeman. ""Natuurlijk moeten we napraten en bij elkaar te rade gaan wat er fout ging. Maar we hebben drie punten en dat is wat we wilden", vervolgt Boëtius, die te spreken was over de invalbeurt van aanvaller Mitchell Te Vrede. 

Te Vrede zorgde meteen voor de tweede Feyenoord-treffer en is volgens Boëtius wat veelzijdiger dan Samuel Armenteros, die opnieuw geen indruk maakte als spits. "Dan is het met name over de grond en bij Mitchell kan het ook door de lucht. Anders zijn we erg afhankelijk van een lage bal. In dat opzicht is het wel makkelijker spelen met een grote spits. Maar als Samuel speelt, zullen we het met die middelen moeten doen."