Vidic voor onderzoek naar het ziekenhuis
United-verdediger valt uit met hoofdblessure

Vidic voor onderzoek naar het ziekenhuis

10-11-2013 20:10

Vidic had geen brancard nodig om de grasmat van Old Trafford te verlaten, maar keerde na rust niet terug. In plaats daarvan bracht de Serviër uit voorzorg een bezoek aan het ziekenhuis. "Zelf heb ik hem maar eventjes gezien en ik kon niet inschatten hoe erg de blessure is, al was het een schokkende botsing. Hopelijk valt de schade mee. Dat hoor ik later", vertelde manager David Moyes aan Sky Sports.

De afgelopen week werd in Engeland nadrukkelijk gesproken over hoofdblessures. Die discussie kwam los na een duel tussen Hugo Lloris (Tottenham Hotspur) en Romelu Lukaku (Everton). De doelman werd geraakt door de aanvaller en verloor zelfs even het bewustzijn. Op eigen aandringen speelde hij de wedstrijd vervolgens uit, maar volgens boze tongen had dat nooit mogen gebeuren.

In de topper tussen United en Arsenal was er niettemin een soortgelijk incident. Wojciech Szczesny had medische hulp nodig na een botsing met Phil Jones. De sluitpost van de Londense club leek in eerste instantie ook niet te bewegen, maar kon na verzorging toch verder.