Hopelijk wint Barcelona ook van Ajax
Lustig: "Als we van Milan winnen staan we tweede"

"Hopelijk wint Barcelona ook van Ajax"

14-11-2013 13:43
9

Dat zegt Lustig op de website van The Hoops. "De kansen zijn er, maar dan moeten we op Celtic Park van AC Milan winnen", begint hij. "Als we dat doen kunnen we aan de laatste zestien gaan denken. Dan moeten we de laatste speelronde nog door zien te komen." Celtic reist voor de zesde groepswedstrijd naar Barcelona af.

"Barcelona in Camp Nou verslaan zal niet makkelijk zijn, maar zo ver denken we eigenlijk niet vooruit. Het draait nu en alleen om AC Milan. Dat wordt een echte kraker", aldus Lustig, die blij is dat Barcelona vorige week van AC Milan won (3-1). "Voor ons een belangrijk resultaat. Hopelijk wint Barcelona ook van Ajax, dat zou ons helpen."

"Maar je moet nooit van anderen uitgaan. Als wij zelf van Milan winnen, staan we tweede. Barcelona is het beste team in onze groep, daar bestaat geen twijfel over. Maar ik denk dat Celtic, Milan en Ajax ongeveer hetzelfde niveau hebben. Dat geeft de stand wel aan, het staat dicht bij elkaar."

Na vier wedstrijden heeft AC Milan vijf, Ajax vier en Celtic drie punten. Barcelona speelde slechts één keer gelijk en is met tien punten zeker van de achtste finales.