Jans: Pech en niet efficiënt genoeg
PEC-coach baalt van remise

Jans: "Pech en niet efficiënt genoeg"

30-11-2013 22:20

Op slag van rust kwam PEC Zwolle toch op voorsprong, maar die werd aan het begin van de tweede helft ook zomaar weer weggegeven. "Door een onoplettendheid stond het al snel weer 1-1 en daarna werd het minder bij ons. RKC is heel tevreden met dat punt, maar wij zijn allemaal in mineur", aldus de normaal gesproken altijd opgewekte Jans.

Wedden

Meer odds

Het tegendoelpunt van Aurélien Joachim kwam zichtbaar hard aan bij PEC Zwolle, dat in het restant van de tweede helft vooral tegen zichzelf voetbalde. "Het is altijd moeilijk te verklaren waarom een goal zo veel verandert. Vanuit de teleurstelling gingen we forceren, uit positie lopen en fouten maken in de passing", aldus Jans, wiens elftal nu al vier keer op rij gelijk heeft gespeeld.

"We weten ons goede, en soms zelfs zeer goede, positiespel niet om te zetten in overwinningen. We zijn er wel regelmatig dichtbij, maar het is steeds net niet goed genoeg. Als we de laatste stap willen maken, moeten we voorin de wedstrijden gaan winnen. We hebben na vijftien wedstrijden 22 punten, dat is niet zo slecht, maar het had beter gekund."