'Ajax klopt Milan en geeft Allegri laatste zetje'
Klanten van Unibet zetten massaal in op Ajax

'Ajax klopt Milan en geeft Allegri laatste zetje'

11-12-2013 14:26
21

Vooral in Nederland wordt Ajax als favoriet gezien. Liefst 65 procent van de Unibet-klanten denkt dat Ajax gaat winnen van de tobbende ploeg van Massimiliano Allegri. 29 procent gooit het op winst voor AC Milan, slechts zes procent verwacht een remise.

Wedden

Meer odds

Wereldwijd gezien is Ajax iets minder populair. 49 procent van de buitenlandse gokkers verwacht een stunt van Ajax tegenover 47 procent voor Milan. Vier procent houdt het op een gelijkspel.

Voor Ajax is de opdracht duidelijk: winnen. De kans dat dat gebeurt is volgens de specialisten van het wedkantoor gering. Bij een Amsterdamse zege wordt 5.75 keer de inzet geretourneerd. Een zege van de Rossoneri levert aanmerkelijk minder op.

Een gelijkspel, voor Ajax dus ook een slechte uitslag, heeft een quotering van 4.00. Voor Frank de Boer is het woensdag drie jaar en drie dagen geleden dat hij in Milaan zijn debuut als hoofdtrainer van Ajax maakte. Destijds won zijn ploeg met 0-2 door doelpunten van Demy de Zeeuw en Toby Alderweireld. Voor eenzelfde uitslag staat dit keer een notering van 28.00.

Heb je nog geen Unibet-account? Maak er dan nu een aan en profiteer van een welkomstactie. Hierbij wordt jouw inleg tot vijftig euro direct verdubbeld!