Vilhena: Iedereen is blij en proeft vertrouwen
Feyenoord wil nog twee keer vol gas geven

Vilhena: "Iedereen is blij en proeft vertrouwen"

17-12-2013 15:44

Wanneer Feyenoord woensdag weet te winnen op bezoek bij Heracles Almelo, staat de club in de kwartfinales van de KNVB Beker. "De beker is een van de twee prijzen die we dit seizoen kunnen winnen. Bovendien kan een overwinning ons extra vertrouwen geven voor de wedstrijd van zaterdag tegen PEC Zwolle. We willen het jaar goed afsluiten", aldus Vilhena op de officiële website van Feyenoord.

"Wat dat betreft denk ik dat we tevreden kunnen zijn over de eerste seizoenshelft als we deze week nog twee keer winnen. Als dat lukt, kunnen er na de winterstop nog mooie dingen gebeuren", aldus Vilhena, die een andere groep ziet in Rotterdam na drie overwinningen op rij. "Iedereen is blij en proeft veel vertrouwen." Voor Vilhena zelf waren de laatste maanden een periode van 'ups en downs'.

"Ik heb goede en minder goede wedstrijden gespeeld, maar dat is denk ik normaal op mijn leeftijd. Ik probeer in elk geval altijd honderd procent inzet te tonen, daar ligt het denk ik niet aan. Als het voetballend even niet lukt, moet je het soms wat meer van je inzet hebben. Als ik op die manier alles heb gegeven in een wedstrijd, kan ik toch tevreden zijn", besluit Vilhena op het digitale thuis van de club.