Walcott: Iedere zege laat vertrouwen groeien

Walcott: "Iedere zege laat vertrouwen groeien"

Gepubliceerd: maandag 30 december 2013 om 21:28ma 30-12-2013 om 21:28

Vorig seizoen speelde Arsenal geen rol van betekenis in de titelstrijd, maar in de tweede seizoenshelft werd al een fraaie zegereeks neergezet. In het nieuwe seizoen werd dat goede gevoel doorgetrokken. "Iedere wedstrijd die we nu winnen, laat het vertrouwen in het kampioenschap toenemen", oordeelde Walcott op de website van de club.

De razendsnelle aanvaller blijft tegelijkertijd realistisch. "We mogen ons niet gek laten maken en moeten beseffen hoe cruciaal iedere wedstrijd is. We moeten kritisch naar onszelf kijken en hopen dat andere ploegen morsen. Het geloof moet intact blijven en hopelijk blijft iedereen fit, wat ook van belang is voor de rest van het seizoen."

"Vorig seizoen kon je in de laatste tien wedstrijden al zien waartoe we in staat waren. Iedereen is het volledige jaar absoluut solide gebleken. In deze periode hebben we twee lastige uitwedstrijden gespeeld en er bestond twijfel, maar we hebben karakter getoond en worden nog wekelijks sterker. Het vertrouwen in elkaar is groot", besloot Walcott.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws